Imse Vimse Spindel

Igår kom en stor spindel o kröp över golvet. Mega size!
Elsa skrek i falsett o Albin var smått imponerad. Jag var inte impad alls.
Den här var inte i närheten av den spindel i storlek "mindre ponny" som gästade oss i förra huset...nä, den här hade nyligen klämt en kissekatt till lunch o var på jakt efter nån delikat efterrätt....typ oss.
Jag skulle behövt en spade, eller möjligen vår snöskyffel, för att slå den medvetslös men fick väl ta det närmsta...en av Albins stora bilar o mosa spindeln med fronten.
Moahahaa!

Elsa jublade över att den störstaste spindeln var död och att mamma var så modig o Albin grät för att lastbilen var smutsig.
Vi skulle behövt åka till Statoil o köra in den i biltvätten.... ;)
Det fick duga med att torka bort kladdet med trasa.Död åt alla spindlar...särskilt de som kommer hit!

Hälleforsnöje

Det är så bra att det här i Hällefors finns en affär som Görbillige Nicklas!

En affär man bara kan besöka lördagar o söndagar, där man kan trängas, där man kan knuffas, sparka på lådor o skit som står i vägen, pressa sig tvärs genom den milslånga kön för att komma in på avdelningen med hygien-artiklar och sedan köa i en evighet i ett fullständigt vansinnigt kassa/kö-system.
Å till på köpet tar de inte kort.

Det är nästan som en rusch tillbaka till åttiotalet liksom. Fantastiskt. Eller inte.Men de har jävligt billigt schampo, billig o bra kattmat och barnkläder till jättebra priser. Så allt är inte helt åt helvete iaf.
RSS 2.0