Min mun...

...har svårt att vara tyst, säger Albin.
Å så tycker han inte att han behöver tvätta händerna när han varit o kissat eftersom han höll inte i "den" ändå så det behövs inte.
Här skulle man haft en passande bild, men det verkar ganska osunt så ni får blunda o föreställa er en snart fyraårig charmör istället ;)

Nu är det snart natta. Gött det då.
Charmören sover bredvid mig inatt, han o jag har haft en mysstund bara vi två. Det är inte ofta vi får chansen eftersom de andra små gärna somnar efter honom.
Jonas jobbar natt och i morgon ska Jimmy o Julia bli med Anna till Usö för MR. Sedan sover hon hos en kompis o så tar jag o Stina bussen in på tisdag o möter upp på sjukhuset för MR-svar, fler synundersökningar och för att få fler tider inbokade.
Även om vi trivs i Hällefors o jag aldrig vill flytta härifrån, så önskar man ju ibland att man bodde bättre till. Iaf som nu när det kommer bli täta besök i Örebro. Å två timmar enkel resa på buss för just sådanna grejer är...pisstråkigt.
Hoppas nu att MR går bra och att vi får positiva besked.

Nu ska jag bloggtävla litti ;)

Repris

Albin sitter o gråter framför TV:n.
Jag frågar varför och han svarar:
-jag gråter för att tanten på filmen lämnar räven i skogen o tanten o räven är ledsna o då blir jag oxå ledsen!

Filmen han tittar på är Micke & Molle.
Jag kommer ihåg en gång för en jäkla massa år sedan då jag hade med mig min lillasyster på bio o vi såg just nämnda film.
Även den lilla tuffa systern grät då, men jag kommer ihåg att hon skyllde tårarna på sura godisbitar som gjorde ont i munnen!Själv erkänner blödiga jag aldrig att jag gråter till Disney-filmer.
Aldrig att jag fäller en endaste tår. Aldrig, sa ja!
Jupp...såatteh...

Sånt som...

...kan få mig irriterad är t.e.x när handdukarna ligger utspridda vid duschen här nere eftersom den översta tydligen inte föll duscharen i smaken. Då tar man den som ligger typ underst o låter högarna falla o handdukarna ligga huller om buller. Det kommer väl alltid någon mamma o plockar kanske.

Något som däremot får mig att må bra är min i övrigt finfina familj och maten på spisen.
Det blir potatis, helstekt kotlett, grönsaker å nån smarrig (hoppas jag) sås.
GottGottiGottGott.Vi tog en liten promenad i sol, kyla o snö vid lunch. Ska lägga in nån bild sen.
Underbart ute!
RSS 2.0